TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Snart med ny
förpackning

Happy Dog Mini - Baby & Junior

Glutenfritt helfoder för valpar och unghundar av små raser
Balanserad proteinmångfald

Balanserad proteinmångfald

Glutenfritt recept

Glutenfritt recept

Små kroketter

Små kroketter

Lättsmält

Lättsmält

Mini - Baby & Junior

Glutenfritt helfoder för valpar och unghundar av små raser

Happy Dog Mini Baby &Junior är ett särskilt balanserat helfoder för valpar från den 1:a månaden i livet. Det är idealiskt för problemfri och skonsam utfodring även av känsliga valpar av alla små raser upp till 10 kg vuxenvikt. Det glutenfria receptet erbjuder en balanserad variation av fem utvalda animaliska proteiner av bästa kvalitet: väl tolererat lamm, lättsmält fjäderfä, välsmakande nötkött, näringsrik fisk och högkvalitativt äggprotein säkerställer en harmonisk tillväxt och en optimal utveckling. Värdefulla nyzeeländska musslor hjälper din valps rörelseapparat att utvecklas optimalt. Kalcium och D3-vitamin är i hög grad ansvariga för benens styrka och optimala utveckling. Omega-3- och omega-6 fettsyror från fisk och linfrö säkerställer en glänsande päls och frisk hud. Dessutom stödjer linfrön i kombination med ett tarmstödjande vitalämneskomplex av speciella jästsvampar, B-vitaminer, antioxidanter och örter tarmfloran och hela mag-tarmkanalen.
Din valps immunförsvar får inte heller försummas, därför får C-vitamin inte saknas i receptet. Baserat på Happy Dog Natural Life Concept ® får din hund allt som gynnar dess organism helhetligt och den kan obesvärat starta ett långt och friskt hundliv.

Mellan den 9:e och 12:e levnadsmånaden görs en långsam omställning till en lämplig Happy Dog Supreme Adult Mini-produkt, exempelvis  Mini Canada eller Mini Adult. 

Mehr lesen

Happy Dog Mini Baby & Junior

Mata valpar och unghundar med Happy Dog-valpfoder

Happy Dog Mini Baby & Junior är ett glutenfritt torrfoder för valpar och unghundar från 4:e veckan i livet som innehåller alla viktiga näringsämnen. Det är speciellt anpassat till energibehovet hos små hundraser. För medelstora hundraser rekommenderar vi därför Happy Dog Baby Original, och för stora hundraser Happy Dog Baby Giant Lamb & Rice. Vårt valpfoder innehåller endast högkvalitativa ingredienser, såsom välsmakande fjäderfä och lax. Det är därför inte bara särskilt välsmakande, utan passar även bra för känsliga valpar. Unghundar har ett högt energibehov. Tillförseln av protein och mineraler genom valpmaten är särskilt viktig. Den balanserade sammansättningen av Mini Baby & Junior förebygger bristsymtom, men även en överutfodring. Värdefulla nyzeeländska musslor säkerställer en sund utveckling av leder, senor och diskar. Från och med den 9:e (maximalt 12:e ) månaden kan du ställa om till hundfoder för vuxna hundar, t. ex. från vår Supreme Mini-serie. Vill du lära dig mer om korrekt utfodring av valpar och unghundar? I vår Welpen-Welt ger våra experter dig tips om rätt valpfoder. Vi erbjuder även en speciell foderrådgivning för din valp eller unghund.

Mehr lesen