TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Utgår inom
kort

Happy Dog Mini Piemonte

Anka & havsfisk med utsökta kastanjer för känsliga gourmeter
Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

Små kroketter

Små kroketter

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Mini Piemonte

Anka & havsfisk med utsökta kastanjer för känsliga gourmeter

Med italienska kastanjer är Happy Dog Mini Piemonte inte bara särskilt välsmakande för din fyrbenta vän. Tack vare det glutenfria receptet utan spannmål eller potatis är torrfodret även idealiskt för hundar med foderintoleranser. Lättsmält anka, utsökt havsfisk och andra ingredienser baserade på vårt Natural Life Concept® avrundar receptet. Dessa noggrant utvalda komponenter och den särskilt skonsamma tillverkningsprocessen gör Happy Dog Mini Piemonte till det idealiska fodret för en medveten kosthållning. Även för hundar med särskilda behov. Kroketterna är optimalt anpassade till tänderna hos medelstora och stora hundraser. För att din hunds ämnesomsättning ska få optimalt och artanpassat stöd använder vi naturliga ingredienser som din hunds organism drar nytta av holistiskt: Linfrön, utvalda örter, äpple och nyzeeländsk mussla. De extra små kroketterna är optimalt anpassade till tänderna hos små hundraser upp till 10 kg.

Mehr lesen

Happy Dog Mini Piemonte

Bra hundmat för känsliga hundar av små raser

Skäm bort din fyrbenta vän fyrbenta vän med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Mini Piemonte. Hundtorrfodret av lättsmält anka och utsökt havsfisk är idealiskt för gourmeter och känsliga hundar. Näringsinnehållet i torrfodret är speciellt utformat för små hundraser. Värdefull nyzeeländsk mussla i torrfodret hjälper till att hålla leder och muskler friska. Happy Dog Mini Piemonte är glutenfritt och innehåller inga spannmål och ingen potatis. Detta gör Super-Premium-helfodret idealiskt för hundar med foderintoleranser.

Älskar din fyrbenta vän variation? Prova även våra andra Mini-produkter: det glutenfria och spannmålsfria torrfodret Mini Africa med exotisk struts, Mini Ireland med lax och kanin, det glutenfria torrfodret Mini Adult med anpassad krokett och det fettsnåla Mini Light för små hundar som tenderar till övervikt. För större hundar erbjuder vi Africa, Ireland och Neuseeland även med anpassat näringsinnehåll. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog även gratis och personlig foderrådgivning. Kontakta oss!

Mehr lesen