TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Montana

Spannmålsfritt med häst vid foderintoleranser
Monoprotein

Monoprotein

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Sensible Montana

Spannmålsfritt helfoder med häst för näringskänsliga gourmeter

Letar du efter ett särskilt sätt att skämma bort din fyrbenta vän på? Eller är din hund näringskänslig och tenderar till matsmältningsproblem samt problem med hud och päls? Detta kan bero på foderintolerans. Häst som den enda källan till animaliskt protein och glutenfri potatis gör Happy Dog Montana till en riktig smakupplevelse även för näringskänsliga fyrbenta vänner. Potatis innehåller inte gluten och kan därför utfodras till djur med spannmålsintolerans. Häst som en sällsynt och exklusiv proteinkälla kännetecknas av sin optimala tolerans. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror – viktiga för en sund hud och en glänsande päls – avrundar det unika receptet. Detta gör Supreme Sensible Montana till ett balanserat och perfekt torrfoder för hundar med allergier och foderintoleranser.

Det exceptionellt välsmakande Super-Premium-helfodret Happy Dog Montana är dessutom perfekt för alla anspråksfulla, vuxna finsmakare från 11 kg som letar efter variation eller är väldigt kräsna.

Mehr lesen

Happy Dog Sensible Montana

Det bästa hundfodret för känsliga hundar av medelstora och stora raser

Med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Supreme Sensible Montana matar du just känsliga hundar precis rätt. Hundtorrfodret med närande häst och fin potatis är utmärkt för anspråksfulla gourmeter och känsliga hundar. Det spannmålsfria receptet rekommenderas av veterinärer vid foderöverkänsligheter. Naturligtvis produceras Premium-torrfodret i vårt familjeföretag i Tyskland under mycket strikta kvalitetskontroller. Värdefulla omega-3- och -6-fettsyror, som är viktiga för hud och päls, avrundar den exklusiva sammansättningen. Naturligtvis avstår vi från genteknik eller tillsats av socker.

Älskar din fyrbenta vän variation? Prova då även våra andra Supreme-produkter: Ireland med lax och kanin och vårt Neuseeland med anpassat näringsinnehåll. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog dig även gratis och personlig foderrådgivning. 

Mehr lesen