TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.
Snart med ny
förpackning

Happy Dog Mini Montana

Spannmålsfritt med häst vid foderintoleranser
Monoprotein

Monoprotein

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

Veterinärrekommenderad vid </br> foderöverkänslighet

Veterinärrekommenderad vid
foderöverkänslighet

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Mini Montana

Spannmålsfritt helfoder med häst för näringskänsliga gourmeter

Letar du efter ett särskilt sätt att skämma bort din fyrbenta vän på? Eller har du en näringskänslig hund som tenderar till matsmältningsproblem och problem med hud och päls? Detta kan bero på foderintolerans. Häst som den enda källan till animaliskt protein och glutenfri potatis gör Happy Dog Mini Montana till en smakupplevelse även för näringskänsliga fyrbenta vänner. Potatis innehåller inte gluten och rekommenderas för djur med spannmålsintoleranser. Häst som en sällsynt och exklusiv proteinkälla kännetecknas av sin optimala tolerans. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror – viktiga för en sund hud och en glänsande päls – avrundar det exklusiva receptet. Detta gör Mini Montana till ett balanserat och idealiskt Premium-torrfoder för hundar med allergier och foderintoleranser. Det exceptionellt välsmakande Super-Premium-helfodret Happy Dog Mini Montana är även idealiskt för alla anspråksfulla, vuxna finsmakare upp till 10 kg som letar efter en förändring eller som är väldigt kräsna. De extra små kroketterna är mycket lätta att tugga sönder. 

Mehr lesen

Happy Dog Supreme Sensible Mini Montana

Det bästa hundfodret för känsliga hundar av små raser

Med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Mini Montana matar du din känsliga hund precis rätt. Det torra hundfodret med välsmakande häst och fin potatis är utmärkt för anspråksfulla gourmeter och känsliga hundar. Det spannmåls- och glutenfria receptet rekommenderas av veterinärer vid foderöverkänslighet. Näringsinnehållet i torrfodret är speciellt utformat för små hundraser. 

Älskar din fyrbenta vän variation? Prova även våra andra Supreme Mini-produkter: Mini Ireland med lax och kanin, det glutenfria torrfodret Mini Adult med anpassad krokett och det fettsnåla Mini Light för små hundar som tenderar till övervikt. För större hundar erbjuder vi Africa, Ireland och Neuseeland även med anpassat näringsinnehåll. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog även gratis och personlig foderrådgivning. Kontakta oss!

Mehr lesen