TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Neuseeland

Väl tolererat recept för kräsna medelstora och stora gourmeter
Lamm

Lamm

Glutenfritt recept

Glutenfritt recept

Lättsmält

Lättsmält

Mag- och tarmvänligt

Mag- och tarmvänligt

Sensible Neuseeland

Särskilt mag- och tarmvänligt med utsökt lamm

Erbjud din fyrbenta vän en smakhöjdpunkt med den lättsmälta sammansättningen från Happy Dog Neuseeland. En riktig godbit, som är särskilt mag- och tarmvänlig tack vare det lättsmälta lammet och det glutenfria receptet. Noggrant utvalda, helt naturliga ingredienser gör produkten extremt god och lättsmält för din älskling. Baserat på det unika Happy Dog Natural Life Concept® stödjer nyzeeländsk mussla lederna och värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror säkerställer en glänsande päls.

Det exceptionellt välsmakande Super-Premium-helfodret Happy Dog Neuseeland är perfekt för alla anspråksfulla, vuxna finsmakare från 11 kg som letar efter variation eller är matsmältningskänsliga.

Mehr lesen

Happy Dog Sensible Neuseeland

Bra hundmat för känsliga hundar

Skäm bort din fyrbenta vän fyrbenta vän med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Supreme Sensible Neuseeland. Som hundfoder gjort av gott lamm och ris, med naturlig solrosolja är detta hundtorrfoder idealiskt för gourmeter och känsliga hundar. Värdefulla nyzeeländska musslor i torrfodret hjälper till att hålla leder och muskler friska. Supreme Sensible Neuseeland är särskilt skonsamt mot mage och tarmar och ett balanserat och bra torrfoder för känsliga hundar med allergier

Älskar din fyrbenta vän variation? Prova då våra andra Supreme Sensible-produkter: vårt glutenfria och spannmålsfria torrfoder Karibik med havsfisk och potatis, vårt glutenfria och spannmålsfria torrfoder Africa med exotisk struts, det mediterrana Toscana med anka och lax och Ireland med lax och kanin. För små hundraser erbjuder vi även Africa, Ireland och Neuseeland som ”Mini” med anpassat näringsinnehåll och en liten krokett. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog dig också gratis och personlig foderrådgivning. Kontakta oss!

Mehr lesen