TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Africa

Spannmålsfritt med struts för kostkänsliga finsmakare
Monoprotein

Monoprotein

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Sensible Africa

Spannmålsfritt helfoder med struts för kostkänsliga gourmeter

Vill du skämma bort din fyrbenta vän med en speciell mat? Eller har du till och med en väldigt näringskänslig jycke hemma som ofta har problem med matsmältningen eller med huden och pälsen? Detta kan givetvis vara en indikation på foderintolerans.

Exotisk struts som den enda källan till animaliskt protein och glutenfri potatis är särskilt lämpliga här och även de mest känsliga gourmeterna kommer att älska det. Potatis innehåller inte gluten och rekommenderas för djur med spannmålsintoleranser. Struts som en sällsynt och exklusiv proteinkälla kännetecknas av sin optimala tolerans. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror – viktiga för en sund hud och en glänsande päls – avrundar det exklusiva receptet. Detta gör Supreme Sensible Africa till ett balanserat och idealiskt torrfoder för hundar med allergier och foderintolerans.

Det exceptionellt välsmakande Super-Premium-helfodret Happy Dog Africa dessutom perfekt för alla anspråksfulla, vuxna finsmakare från 11 kg som letar efter variation eller är väldigt kräsna. 

Mehr lesen

Happy Dog Sensible Africa

Bra hundmat utan spannmål, glutenfritt och med utvalda proteiner

Skäm bort din fyrbenta vän fyrbenta vän med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Sensible Africa. Som glutenfritt och spannmålsfritt hundfoder med exklusivt protein är detta hundtorrfoder idealiskt för gourmeter och känsliga hundar. Exotisk struts och glutenfri potatis gör Supreme Sensible Africa till ett balanserat och bra torrfoder för hundar med foderintoleranser.

Med vårt Africa-torrfoder för hundar gör du inte bara något bra för din hund, utan även för SOS-barnbyar. Happy Dog donerar upp till 1,30 euro från varje såld förpackning Happy Dog Sensible Africa (från 1 kg) till SOS-barnbyars projekt.

Mehr lesen