TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Arthro Forte

Optimalt stöd för senor, leder och ligament
Glutenfritt recept

Glutenfritt recept

Stödjer</br> rörelseapparaten

Stödjer
rörelseapparaten

Arthro Forte

Optimalt tillskott för senor, leder och ligament

Särskilt aktiva samt storrasiga och äldre hundar behöver ett tillräckligt innehåll av näringsämnen som är viktiga för rörelseapparaten. Eftersom de är föremål för konstant förbrukning är det meningsfullt att komplettera dem med näring.
De högdoserade näringsämnena glukosamin, kondroitinsulfat och hyaluronsyra, torkat musselskött från den nyzeeländska, grönläppade musslan (Perna canaliculus), kollagenhydrolysat, kiselgur och DL-metionin ger optimalt stöd för rörelseapparaten och bindväv. Vitaminer (C- och E-vitamin), selen, omega-3-fettsyror från linfrö, procyanidiner från druvkärnmjöl samt nypon avrundar det glutenfria receptet.

ArthroForte framställs givetvis utan tillsats av socker. Denna speciella sammansättning i pulverform för snabb tillgänglighet samt utvalda örter (mjölktistel, kronärtskocka, nässlor och björk) gör ArthroForte till ett idealiskt tillskott till det dagliga fodret och stödjer hundar som gillar träning.

Mehr lesen

Happy Dog ArthroForte

Kosttillskott för hundar – för friska leder 

Är din hund särskilt aktiv eller stor? Mycket rörelse eller en hög vikt belastar leder, muskler och ligament. Därför bör fodret till mycket aktiva hundar eller stora hundraser innehålla en tillräcklig mängd av vissa protein-sockerföreningar (glykosaminoglykater) för att säkerställa att leder och ligament är ”väl smorda”. 

ArthroForte-kosttillskott stödjer dig även vid behandling av kostrelaterade disk-, sen- och ledbesvär. Det är idealiskt som komplement till Happy Dog-hundtorrfoder och hundvåtfoder. Våra experter på Happy Dog Service Center ger dig gärna råd om dosering och utfodringsperiod för ArthroForte-fodertillskott. 

Vårt  fodertillskott produceras enligt högsta kvalitetsstandarder. Ta reda på mer om våra fodertillskott Haar Spezial Forte för glänsande päls, MultiVitamin Mineral Complete för ökade mineralbehov, Power Plus för prestations- och sporthundar och SanoN-dietfodret vid lever-, njur- och hjärtsjukdomar.

Upptäck vårt omväxlingsrika Happy Dog -torrfoder för hundar som huvudfoder för din fyrbenta vän. Vårt högkvalitativa torrfoder finns för alla ålders- och storleksklasser. Prova  till exempel torrfodret Supreme Mini Adult för de små älsklingarna, eller även vårt Medium Adult eller Maxi Adult för medelstora och stora hundraser. För känsliga hundar rekommenderar vi även hundtorrfoder från vår Supreme Sensible-serie. Har du några frågor om våra produkter eller din hunds kost? Fråga experterna på Happy Dog Service Center!

Mehr lesen