TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Haar Spezial Forte

Optimalt stöd för huden och en glänsande päls
Hudaktiva näringsämnen

Hudaktiva näringsämnen

Optimalt för hud och päls

Optimalt för hud och päls

Haar Spezial Forte

Optimalt stöd för huden och en glänsande päls

Huden är själens spegel. Silkeslen, glänsande päls visar att hunden är väl omhändertagen och mår bra. Men just kastrerade och äldre hundar samt långhåriga raser har ofta mjäll, klåda, matt, sliten päls och problem vid pälsbyte. Sådana hud- och pälsproblem är ofta resultatet av brist på viktiga näringsämnen som vitaminer (E-vitamin, B-komplex, biotin), omättade fettsyror (omega-3 och omega-6) och spårämnen (zink, selen, jod).

Happy Dog HairSpecial Forte stödjer med sin unika kombination av aktiva ingredienser bildandet av en resistent hudskyddsbarriär och främjar pälsbytet. Detta är de bästa förutsättningarna för optimal hårväxt och en stark, glänsande päls. Komponenterna i HaarSpezial Forte som bryggjäst, aroniafrukt, bockhornsklöverfrön och algmjöl är rika på vitaminer, mineraler och spårämnen. E-vitamin och selen ger även ett effektivt skydd mot aggressiva ämnesomsättningsprodukter och bidrar i kombination med biotin till att stabilisera kroppens försvar mot infektioner. Tack vare sitt spannmålsfria recept är fodertillskottet även lämpligt för känsliga hundar och kan perfekt kombineras med torr- och våtfoder.

Mehr lesen

Happy Dog HaarSpezial Forte

Kosttillskott för hundar – för glänsande päls 

Har din hund några päls- eller hudproblem? En tillräcklig försörjning av vitaminer, omättade fettsyror och spårämnen kan effektivt förebygga hud- och pälsproblem, speciellt vid pälsbyte. HaarSpezial Forte-fodertillskottet stödjer din älskling vid pälsbyte och säkerställer en vacker päls och frisk hud. Tack vare sitt spannmålsfria recept är fodertillskottet även lämpligt för känsliga hundar. Det är idealiskt som komplement till Happy Dog-hundtorrfoder och hundvåtfoder. Våra experter på Happy Dog Service Center ger dig gärna råd om dosering och utfodringsperiod för HaarSpezial Forte-fodertillskott. 

Vårt  fodertillskott produceras enligt högsta kvalitetsstandarder. Ta reda på om våra fodertillskott, ArthroForte, ett fodertillskott för friska leder, MultiVitamin Mineral Complete  för ökade mineralbehov, PowerPlus för prestations- och sporthundar och SanoN-dietfoder vid lever-, njur- och hjärtproblem.

Upptäck vårt omväxlingsrika Happy Dog -torrfoder för hundar som huvudfoder för din fyrbenta vän. Vårt högkvalitativa torrfoder finns för alla ålders- och storleksklasser. Prova  till exempel torrfodret Supreme Mini Adult för de små älsklingarna, eller även vårt Medium Adult eller Maxi Adult för medelstora och stora hundraser. För känsliga hundar rekommenderar vi även hundtorrfoder från vår Supreme Sensible-serie. Har du några frågor om våra produkter eller din hunds kost? Fråga experterna på Happy Dog Service Center!

Mehr lesen