TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Multivitamin Mineral Forte

Viktiga näringsämnen för att komplettera självtillredda ransoner
Glutenfritt recept

Glutenfritt recept

Extra välsmakande

Extra välsmakande

Multivitamin Mineral Forte

Optimalt tillskott av alla essentiella näringsämnen för en balanserad ranson

Allt oftare finns en önskan att själv sätta ihop ransonen för hunden – permanent eller för att erbjuda variation. Huvudkomponenterna kött, grönsaker, olja och eventuellt ris, potatis etc. innehåller dock inte enskilt tillräckligt med mineraler, vitaminer och spårämnen i de proportioner som är lämpliga för sällskapshunden. Ett välbalanserat tillskott av dessa näringsämnen är absolut nödvändigt. Speciellt köttrika ransoner ger otillräckliga kalciumhalter, som kompenseras optimalt av Multivitamin Mineral Forte.

Högdoserade spårämnen och vitaminer ger ett viktigt bidrag till metabolismens och immunsystemets optimala funktion och säkerställer även en balanserad försörjning på lång sikt. Det glutenfria receptet från Multivitamin Mineral Forte är därför idealiskt som riktat tillskott till egenhändigt sammanställda benfattiga ransoner och ger alla ytterligare nödvändiga vitaminer, mineraler och essentiella spårämnen så att man kan avstå från tilläggsutfodring av ben. Pulverformen möjliggör optimal tillgänglighet av näringsämnena och gör det lättare att blanda in det i fodret. Multivitamin Mineral Forte framställs givetvis utan tillsats av socker.

Mehr lesen

Happy Dog Multivitamin Mineral Forte

Kosttillskott för hundar – det perfekta tillskottet till köttmåltider 

Gillar din hund saftiga köttmåltider, är det en aktiv liten kille eller är dräktig? MultiVitamin Mineral Forte ser till att din hund är optimalt försedd med mineraler och vitaminer. Det naturliga kalciuminnehållet i kött är  vanligtvis lågt. Det kan därför bli nödvändigt att berika köttransonerna med ett fodertillskott, vilket säkerställer en tillräcklig försörjning av mineraler och vitaminer. Våra experter på Happy Dog Service Center ger dig gärna råd om dosering och utfodringsperiod för MultiVitamin Mineral-fodertillskott. 

Vårt  fodertillskott produceras enligt högsta kvalitetsstandarder. Läs mer om våra fodertillskott HaarSpezial Forte för frisk hud och friskt hår, ArthroForte, ett fodertillskott för friska leder, Power Plus för prestations- och sporthundar och SanoN-dietfoder vid lever-, njur- och hjärtsjukdomar. 

Upptäck vårt omväxlingsrika Happy Dog -torrfoder för hundar som huvudfoder för din fyrbenta vän. Vårt högkvalitativa torrfoder finns för alla ålders- och storleksklasser. Prova  till exempel torrfodret Supreme Mini Adult för de små älsklingarna, eller även vårt Maxi Adult för medelstora och stora hundraser. För känsliga hundar rekommenderar vi även hundtorrfoder från vår Supreme Sensible-serie. Har du några frågor om våra produkter eller din hunds kost? Fråga experterna på Happy Dog Service Center!

Mehr lesen