TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Toscana

Glutenfritt med mager havsfisk och anka för kastrerade hundar
Reducerad fetthalt

Reducerad fetthalt

Glutenfritt recept

Glutenfritt recept

Mättande & välsmakande

Mättande & välsmakande

För kastrerade /</br> steriliserade hundar

För kastrerade /
steriliserade hundar

Sensible Toscana

Glutenfritt helfoder, havsfisk med låg fetthalt och god anka av lätt medelhavstyp

Medelhavsköket har alltid varit känt för sina goda och lätta rätter. Med Happy Dog Toscana skämmer du bort din vovve med en balanserad sammansättning av fin anka, havsfisk med låg fetthalt och medelhavsörter. Det exklusiva receptet baserat på det unika Happy Dog Natural Life Concept® förädlas med värdefulla nyzeeländska musslor för lederna. Tack vare de speciella ingredienserna och den särskilda tillverkningsmetoden är Sensible Toscana mycket lämpligt som medveten kost speciellt för känsliga hundar med deras särskilda behov.

Tack vare den måttliga fetthalten på 7,5 % är Happy Dog Toscana även idealisk för kastrerade hundar och hundar som behöver en diet med låg fetthalt. Kroketterna är optimalt anpassade till tänderna hos vuxna hundraser upp till 11 kg.

Mehr lesen

Happy Dog Sensible Toscana

Premium-hundfoder för känsliga hundar

Skäm bort din fyrbenta vän fyrbenta vän med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Supreme Sensible Toscana. Som hundfoder med reducerad fetthalt är detta hundtorrfoder idealiskt lämpat för en medveten utfodring av gourmeter och känsliga hundar. Välsmakande anka, utsökt lax, utvalda medelhavsörter och värdefulla druvämnen gör Sensible Toscana till ett balanserat och bra torrfoder för hundar med nedsatt aktivitet och efter kastrering.

Älskar din fyrbenta vän variation? Prova då våra andra Supreme Sensible-produkter: vårt glutenfria och spannmålsfria torrfoder Karibik med havsfisk och potatis, vårt glutenfria och spannmålsfria torrfoder Africa med exotisk struts, det läckra Ireland med lax och kanin och Neuseeland med lamm. För små hundar upp till 10 kg erbjuder vi även Africa, Ireland och Neuseeland som en ”Mini”-variant, med anpassat näringsinnehåll och små kroketter. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog dig även gratis och personlig foderrådgivning. 

Mehr lesen