TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Ireland

Helfoder för vuxna, normalt aktiva hundar från 11 kg
Vetefritt recept

Vetefritt recept

Extra välsmakande

Extra välsmakande

Optimalt för hud och päls

Optimalt för hud och päls

Sensible Ireland

Idealisk för hud & päls tack vare näringsrik lax med kanin

Är din hund kräsen och vill du endast erbjuda det bästa fodret? Skäm då bort din gourmet med en utsökt sammansättning av näringsrik lax, god kanin och värdefullt spannmål. Lax är rik på essentiella omega-3- och omega-6-fettsyror, medan kanin ger biologiskt värdefullt protein och andra viktiga näringsämnen. Fullkornsspannmål förser din hund med viktiga fibrer och vegetabiliska ämnen för en regelbunden matsmältning. Baserat på det unika Happy Dog Natural Life Concept® stödjer nyzeeländsk mussla lederna och värdefulla omega-3- och omega-6 fettsyror ger en glänsande päls och en intakt hud.

Det välsmakande receptet från Happy Dog Ireland är idealiskt lämpat för vuxna, kräsna fyrbenta vänner från 11 kg.

Mehr lesen

Happy Dog Sensible Ireland

Premium-hundfoder för känsliga hundar

Skäm bort din fyrbenta vän fyrbenta vän med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Supreme Sensible Ireland. Som hundfoder utan lamm, fjäderfä, ris eller majs är detta torra hundfoder idealiskt för gourmeter och känsliga hundar. Välsmakande lax, god kanin, potatis och värdefulla spannmål gör Supreme Sensible Ireland till ett balanserat och bra torrfoder för hundar med allergier och hud- eller pälsproblem.

Älskar din fyrbenta vän variation? Prova då våra andra Supreme Sensible-produkter: vårt glutenfria och spannmålsfria torrfoder Karibik med havsfisk och potatis, vårt glutenfria och spannmålsfria torrfoder Africa med exotisk struts, det mediterrana Toscana med anka och lax och Neuseeland med lamm. För små hundraser erbjuder vi även Africa, Ireland och Neuseeland som en ”Mini”-variant med anpassat näringsinnehåll. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog dig även gratis och personlig foderrådgivning. 

Mehr lesen