TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible France

Spannmålsfritt med anka för kostkänsliga finsmakare
Monoprotein

Monoprotein

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Sensible France

Spannmålsfritt helfoder med anka för kostkänsliga gourmeter

Vill du skämma bort din fyrbenta vän med något alldeles speciellt? Eller har du en kostkänslig vovve hemma som tenderar till matsmältningsproblem? Fin gourmetanka som enda animaliska proteinkälla och glutenfri potatis fascinerar även den mest känsliga gourmeten. Potatis innehåller inte gluten och är lämplig för djur med spannmålsintoleranser. Anka som en sällsynt och exklusiv proteinkälla kännetecknas av sin optimala tolerans. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror – viktiga för en sund hud och en glänsande päls – avrundar det exklusiva receptet. Detta gör Supreme Sensible France till ett balanserat och perfekt premium-torrfoder för hundar med allergier och foderintolerans.

Det exceptionellt välsmakande super-premium-helfodret Happy Dog France är perfekt för alla anspråksfulla, vuxna finsmakare från 11 kg som letar efter variation eller är väldigt kräsna.

Mehr lesen
Das könnte dich auch interessieren
Happy Dog Sensible Pure France (Anka) Happy Dog Sensible Pure France (Anka) Sensible Pure France (Anka)
Delikat anka för naturmedvetna njutare
Happy Dog Sensible Africa Happy Dog Sensible Africa Sensible Africa
Spannmålsfritt med struts för kostkänsliga finsmakare

Happy Dog Sensible France

En riktig njutningssresa för gottegrisar och anspråksfulla fyrbenta vänner

Vårt Sensible France är ett torrfoder av hög kvalitet för vuxna hundar av medelstora och stora raser från 11 kg. Det balanserade receptet är exakt skräddarsytt efter din hunds behov. Fodret är alltså inte bara särskilt gott, det ger också din fyrbenta vän allt den behöver. Välsmakande anka ger viktiga animaliska proteiner. Fin potatis är den perfekta energileverantören, även för aktiva hundar. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror avrundar det exklusiva premium-receptet. Älskar din fyrbenta vän variation? Prova också våra andra spannmålsfria Supreme-produkter: Det glutenfria torrfodret Africa med exotisk struts, den goda Montana med häst och potatis och vårt Sensible Karibik med fisk. Speciellt för hundar av små raser finns vårt Mini France med en anpassad krokettstorlek. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver, erbjuder vi dig också gratis foderrådgivning. 

Mehr lesen