TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog fit & vital Mini Light

Foder med låg fetthalt för små hundar med lätt övervikt
Balanserad proteinmångfald

Balanserad proteinmångfald

Reducerad fetthalt

Reducerad fetthalt

Vetefritt recept

Vetefritt recept

Mättande fibrer

Mättande fibrer

fit & vital Mini Light

Fettreducerat och mättande helfoder för små hundar med lätt övervikt eller för vikthållning

Naturnära och balanserat med en extra portion hälsa - är det så här du vill ta hand om din lilla hund? Då är Happy Dog fit & vital Mini Light precis vad du letar efter. I detta recept säkerställer de fem olika proteinkomponenterna: lax, havsfisk, ägg, lamm och fågel för en hälsosam proteinmångfald. Laxen innehåller de essentiella omega-3 och omega-6-fettsyrorna som är bra för huden och pälsen. Lättsmält havsfisk förser din lilla hunds kropp med många vitaminer. Ägg bidrar med biologiskt värdefullt protein och lamm garanterar många viktiga mineraler. Receptet avrundas av särskilt näringsrik fågel som fungerar som leverantör av viktiga spårämnen.

Lightfoder för en bra figur

Happy Dog fit & vital Mini Light är perfekt skräddarsytt för behoven hos små hundar upp till 10 kg, som behöver kost med låg fetthalt för att bibehålla en god kroppsbyggnad och för att hålla vikten, exempelvis efter en diet. Det utsökta, vetefri helfodret med endast 7,5 % fett och L-karnitin främjar ämnesomsättningen och baseras på det unika Happy Dog Natural Life Concept®. Tack vare ett högt fiberinnehåll mättar torrfodret för små hundar extra bra.

Mehr lesen

Happy Dog fit & vital Mini Light

Hundfoder med låg fetthalt för små hundar

Happy Dog fit & vital Mini Light är ett balanserat torrfoder med låg fetthalt speciellt för små hundraser. Näringsinnehållet är speciellt anpassat för lätt överviktiga hundars energibehov. Som glutenfritt hundfoder är fit & vital Mini Light perfekt för finsmakare och känsliga hundar. Fågel, lamm & lax och värdefull nyzeeländsk mussla gör Mini Light till ett balanserat och bra torrfoder för lätt överviktiga hundar. Torrfodrets energiinnehåll och krokettstorlek är speciellt anpassade för små hundraser. Tips om framgångsrik viktminskning i vår guide.

Mehr lesen