TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog fit & vital Snack Puppy & Junior

Stärker din valps immunförsvar
Balanserad proteinmångfald

Balanserad proteinmångfald

Vetefritt recept

Vetefritt recept

Extra välsmakande

Extra välsmakande

Stödjer immunsystemet

Stödjer immunsystemet

fit & vital Snack Puppy & Junior

Hundgodis med extra mycket vitamin C

Det mjuka fit & vital Puppy & Junior Snack med lättsmält kyckling, näringsrik lax och lamm ger valpar av medelstora och stora raser många stunder av njutning. Våra vetefria godbitar innehåller extra mycket vitamin C och är ett välkommet tillskott till torr- eller våtfoder för valpar.

Det räcker med små hundgodisbitar

Om du vill börja träna din valp rekommenderar vi att du använder godis som motivation. För valpar bör dessa först och främst vara mjuka, lättsmälta och små. Fördelen är att du då inte behöver pausa träningen för att din valp är sysselsatt med att tugga på ett stort, hårt snacks. Om du till exempel vill öva på att gå fot kan du då och då belöna hunden med de små, mjuka fit & vital Snacks Puppy & Junior medan den går.

Tips: Speciellt vid valpträning har det visat sig framgångsrikt att direkt belöna ett bra eller önskat beteende hos valpen med en godis. Oönskat beteende, å andra sidan, bör du om möjligt ignorera.
Dessa godbitar är lämpliga för valpar från 6 veckors ålder och för unghundar upp till 18 månaders ålder. När din fyrbenta vän är fullvuxen kan du ge den våra Soft Snacks för vuxna hundar.

Mehr lesen