TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Mini Africa

Spannmålsfritt foder med struts för små, känsliga finsmakare
Monoprotein

Monoprotein

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Sensible Mini Africa

Spannmålsfritt helfoder med struts för små finsmakare

Vill du skämma bort din lilla vän med något alldeles speciellt? Exotisk struts och glutenfri potatis kommer att glädja även de mest känsliga finsmakarna. Potatis innehåller inte gluten och rekommenderas för djur med spannmålsintolerans. Struts som en sällsynt proteinkälla kännetecknas av sin optimala tolerans. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror – viktiga för en sund hud och en glänsande päls – avrundar det exklusiva receptet. Detta gör Sensible Mini Africa till ett balanserat och idealiskt foder för hundar med allergier och foderintolerans. Det exceptionellt välsmakande superpremium-helfodret Happy Dog Mini Sensible Africa är även idealiskt för alla, små hundar som vill ha variation eller som är väldigt kräsna.

Stöd skolutbildning för barn och ungdomar i Afrika

Med vårt Sensible Mini Africa-foder utfodrar du inte bara din lilla hund hälsosamt, du stödjer även projekt från SOS Barnbyar. Happy Dog skänker nämligen 2 % av inköpspriset (per köpt förpackning Happy Dog Sensible Mini Africa från och med 1 kg) till SOS Barnbyar-projekt i Afrika. Donationerna ger de afrikanska barnen tillgång till skolgång.

De små kroketterna är optimalt anpassade till tänderna hos små hundraser upp till 10 kg.

Mehr lesen

Happy Dog Sensible Mini Africa

Bra hundfoder utan spannmål, glutenfritt och med utvalda proteiner

Skäm bort din fyrbenta vän med vårt premium-foder Happy Dog Sensible Mini Africa. Som gluten- och spannmålsfritt hundfoder med utvalda proteiner är det idealiskt för finsmakare och känsliga hundar. Exotisk struts och glutenfri potatis gör Sensible Mini Africa till ett balanserat och bra torrfoder för hundar med allergier och foderintoleranser. Torrfodrets energiinnehåll och krokettstorlek är speciellt anpassat för små hundar.

Älskar din lilla fyrbenta vän variation?

Vår Mini Sensible-serie innehåller åtta olika sorter för små finsmakare. Som exempelvis: Sensible Mini Ireland med lax & kanin eller Sensible Mini Neuseeland med lamm och nyzeeländsk mussla för friska leder. Upptäck vår variation av Sensible Mini torrfoderprodukter för små hundar.

Mehr lesen