TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Mini France

Spannmålsfritt med fin anka för små, känsliga finsmakare
Monoprotein

Monoprotein

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Sensible Mini France

Spannmålsfritt helfoder med anka för kostkänsliga finsmakare

Vill du skämma bort din lilla vän med något alldeles speciellt? Eller har du en känslig vovve hemma som har tendens till matsmältningsproblem?
Fin gourmetanka som enda animaliska proteinkälla och glutenfri potatis glädjer även de mest känsliga finsmakarna. Potatis innehåller inte gluten och rekommenderas därför för små hundar med spannmålsintolerans. Anka som en sällsynt och exklusiv proteinkälla kännetecknas av sin optimala tolerans. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror – viktiga för en sund hud och en glänsande päls – avrundar det exklusiva receptet. Detta gör Mini France till ett balanserat och perfekt torrfoder för hundar med allergier och foderintolerans. Det exceptionellt välsmakande superpremium-fodret Happy Dog Sensible Mini France är även perfekt för alla vuxna finsmakare upp till 10 kg som gillar variation eller som är väldigt kräsna. De extra små kroketterna är optimalt anpassade till tänderna hos små hundar.

Mehr lesen

Happy Dog Sensible Mini France

Skicka din vän på en välsmakande resa

Vårt Happy Dog Mini France är perfekt för känsliga hundar av små raser upp till 10 kg. Vårt torrfoder av hög kvalitet med välsmakande anka och fin potatis är optimalt anpassat till behoven hos små raser. Det balanserade receptet ger din hund allt den behöver. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror, som stödjer en glänsande päls, avrundar den exklusiva sammansättningen. Tack vare det spannmålsfria receptet är premiumfodret även idealiskt för känsliga djur och hundar med foderintolerans. Älskar din fyrbenta vän variation? Prova även våra andra spannmålsfria Happy Dog Mini-produkter: Det glutenfria torrfodret Mini Africa med exotisk struts eller det utsökta Mini Montana med häst och potatis. För hundar av medelstora och stora raser finns vårt France med en anpassad krokettstorlek. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog dig också gratis och personlig foderrådgivning. Kontakta oss gärna!

Mehr lesen