TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Mini Toscana

Glutenfritt med havsfisk och anka med låg fetthalt för kastrerade hundar
Reducerad fetthalt

Reducerad fetthalt

Glutenfritt recept

Glutenfritt recept

Mättande & välsmakande

Mättande & välsmakande

För kastrerade /</br> steriliserade hundar

För kastrerade /
steriliserade hundar

Sensible Mini Toscana

Glutenfritt torrfoder med havsfisk och anka av medelhavstyp

Medelhavsköket har alltid varit känt för sina lätta och välsmakande rätter. Med Happy Dog Mini Toscana skämmer du bort din hund med ett balanserad sammansättning av fin anka, havsfisk med låg fetthalt och medelhavsörter. Det exklusiva receptet baserat på det unika Happy Dog Natural Life Concept® avrundas med värdefull nyzeeländsk mussla för lederna. Tack vare de speciella ingredienserna och den särskilda tillverkningsmetoden är Happy Dog Mini Toscana mycket lämpligt för riktad näring speciellt för känsliga små hundar med särskilda behov.

Reducerad fetthalt för mindre aktiva hundar eller kastrerade hundar

Tack vare den måttliga fetthalten på 7,5 % är Happy Dog Sensible Mini Toscana även idealiskt för kastrerade hundar. Även hundar som behöver foder med låg fetthalt, t.ex. de tenderar till övervikt eller är mindre aktiva, får en bra mättnadskänsla med vårt glutenfria torrfoder samtidigt som de behåller sin fysiska konstitution.

Små kroketter – 100 % smak

De små kroketterna är till storleken optimalt anpassade till tänderna hos små hundar upp till 10 kg. Dessutom är vårt Happy Dog Sensible Mini-sortiment fritt från konstgjorda färg-, arom- och konserveringsämnen och innehåller inget tillsatt socker. Vi använder endast naturliga ingredienser som har odlats eller producerats utan genteknik. Så din lilla hund behöver inte kompromissa, utan får en fyllig smak!

Mehr lesen