TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Soft Snack Mini Ireland

Mjukt snacks med lax och kanin för små hundar
Vetefritt recept

Vetefritt recept

Extra välsmakande

Extra välsmakande

Optimalt för hud och päls

Optimalt för hud och päls

För små hundar

För små hundar

Soft Snack Mini Ireland

Godis för små hundar med värdefulla fettsyror för en glänsande päls

Med en godis i handen drar du snabbt till dig din hunds uppmärksamhet. Våra snacks i praktisk återförslutningsbar påse är gjorda av lax och kanin. Omega-3- och omega-6-fettsyror stödjer en glänsande päls och naturligtvis är de helt utan tillsatt socker och konstgjorda konserveringsmedel. Med godisarna du kan göra din bästa vän glad under träningen eller mellan varven.

Mini Soft Snacks perfekt lämpade för hundträning

Även våra fyrbenta vänner älskar godis. Snacks är frestande gott och kan därför användas optimalt för att motivera den vid träning. Godis är inte bara en belöning för att hunden utför en uppgift på rätt sätt, utan hjälper också till att stärka bandet mellan dig och din hund. Med rätt belöning blir träningen en succé och är väldigt roligt för både hund och ägare!
Huvudingrediensen för goda snacks bör vara kött och slaktbiprodukter av hög kvalitet, tillsammans med övriga ingredienser av bra kvalitet. Ett Soft Snack doftar mer intensivt än ett hundkex, vilket gör att acceptansen för mjuka snacks oftast är högre. Dessutom kan små munsbitar med mjuk konsistens ges enklare och snabbare än hårda kex. Detta kan vara en fördel under träning, eftersom din lilla hund inte behöver stanna upp och tugga.

Mehr lesen