TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog NaturCroq - Flocken Mixer

Vegetarisk spannmåls-grönsaks-flingblandning för att blanda med kött
Extra välsmakande

Extra välsmakande

FRÄMST LOKALA INGREDIENSER

FRÄMST LOKALA INGREDIENSER

Lättsmält

Lättsmält

NaturCroq - Flocken Mixer

Fin spannmåls-grönsaks-flingblandning för att blanda med kött

Det vegetariska Happy Dog NaturCroq FlockenMixer är mycket lämpligt till självtillredda ransoner, såsom självlagad mat, BARF eller i kombination med våra PUR-burkar. Kött är visserligen värdefullt, men ensamt är det inte fullvärdigt och tillräckligt! Ett artanpassat och balanserat hundfoder inkluderar även en mångsidig och lättsmält vegetabilisk kost med dess aktiva ingredienser och fibrer.

Happy Dog NaturCroq FlockenMixer innehåller lättsmälta finskiktsflingor, fullkornsflingor, grönsaker, örter och är berikat med alla essentiella vitaminer och mineraler. Morötter och ärtor ger viktiga fibrer och vegetabiliska ämnen och innehåller även karoten och vegetabiliskt protein. Happy Dog NaturCroq FlockenMixer rundar alltså perfekt av varje köttmåltid och säkerställer en artanpassad och balanserad kost med kött.

Mehr lesen

Happy Dog NaturCroq FlockenMixer

Läckra hundflingor att blanda med hundvåtfoder

Är din hund galen i kött? Även om bra ett hundvåtfoder med mycket kött är nyttigt för din fyrbenta vän behöver det kompletteras med växtbaserade aktiva ingredienser och fibrer. Våra hundflingor är idealiska för att kombinera med vårt hundvåtfoder Rind Pur, Ente Pur, Lamm Pur, Wild Pur, Büffel Pur och Truthahn Pur.

Även vargar, vår tamhunds förfäder, får i sig ytterligare vitaminer från till exempel gräs eller bär. Happy Dog NaturCroq FlockenMixer-hundflingor består av spannmålsflingor, grönsaker och örter och förser din hund med viktiga vitaminer, mineraler och fibrer. Letar du efter hundflingor som helfoder? Prova vårt Happy Dog NaturCroq FlockenVollkost för särskilt känsliga hundar eller som valpgröt. Har du frågor om våra produkter eller hur du ska utfodra din hund rätt? Våra experter på Happy Dog Service Center hjälper dig gärna.

Mehr lesen