TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Pure Norway (Havsfisk)

Köttkost tillverkad av fin havsfisk, perfekt för hud & päls
Fisk

Fisk

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

Extra välsmakande

Extra välsmakande

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

Sensible Pure Norway (Havsfisk)

100% animaliskt protein från havsfisk*

Med Happy Dog Sensible Pure Norway premiumvåtfoder för hundar fyller du skålen med ren natur. Vårt högkvalitativa våtfoder är gjort av 100 % värdefull vitfisk (rödspätta och torsk) och fin lax och innehåller viktiga vitaminer och mineraler. Våtfodret produceras naturligtvis utan soja eller andra vegetabiliska tillsatser.

Sensible Pure Norwayär är idealisk för vuxna hundar av alla raser och för utfodring av känsliga hundar med foderöverkänslighet. Vill du att din hund ska ha en silkeslen och glansig päls? Havsfisk kännetecknas av en hög andel viktiga omega-3- och omega-6-fettsyror, som kan bidra till en intakt hudbarriär och en blank päls.

Det rena köttfodret är idealiskt som enda foder samt för självgjorda delikatesser och kan perfekt kombineras med Happy Dog Flocken Mixer. Flocken Mixer är en hälsosam kost med viktiga fibrer från grönsaker för att stödja matsmältning och kolhydrater som energileverantör.

Vill du ha variation i menyn för din fyrbenta vän, som annars matas med torrfoder? Byt då helt enkelt ut en del av torrfodret mot en portion våtfoder och ge din älskling stunder av njutning. Happy Dog Sensible Pure Norway kan perfekt kombineras med torrfodret Happy Dog Sensible Karibik (Seefisch & Kartoffel), Piemonte (Seefisch, Ente & Maroni) eller Ireland (Lachs & Kaninchen).

* På grund av tillverkningsprocessen kan det innehålla spår av andra proteiner.

Helfoder för vuxna hundar

Mehr lesen