TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog NaturCroq Geflügel Pur & Reis

Mycket lättsmält naturligt fjäderfä-ris-naturkost för vuxna hundar
Fågel

Fågel

Utan fisk

Utan fisk

FRÄMST LOKALA INGREDIENSER

FRÄMST LOKALA INGREDIENSER

Lättsmält

Lättsmält

NaturCroq Geflügel Pur & Reis

Lättsmält naturkost med fjäderfä & ris för vuxna hundar

Har din hund en känsligt mag-tarmkanal? Då kommer den att älska detta balanserade och lättsmälta komplettfoder med de finaste ingredienserna från naturen i Bayern. De goda kroketterna innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet som lättsmält fjäderfä, väl tolererat ris och naturligt hälsosamt fullkornsspannmål från regionen. Fjäderfäet ger din hund högkvalitativt animaliskt protein och riset är en särskilt mag- och tarmvänlig kolhydratkälla. Fullkornsprodukterna förser kroppen med viktiga fibrer. Dessutom reglerar de tarmaktiviteten, mättar och främjar matsmältningen. De kan även stödja tarmhälsan. Fullkornsprodukterna levererar även många B-vitaminer, mineraler, som magnesium, järn, selen och zink, och är fulla av komplexa kolhydrater. Det unikt goda receptet förfinas med värdefulla lokala örter som ger din fyrbenta vän många värdefulla näringsämnen på ett naturligt sätt.

Det balanserade, välsmakande hundfodret är idealiskt för vuxna, normalt aktiva hundar av alla raser som tenderar att vara känsliga, eftersom utfodring av lättsmält fjäderfä och ris har visat sig lämplig för sådana hundar.

Mehr lesen

Happy Dog NaturCroq Geflügel Pur & Reis

Naturligt hundfoder för känsliga hundar av medelstora och stora raser

Det naturliga Premium-hundfodret Happy Dog NaturCroq Geflügel Pur & Reis är precis det rätta för känsliga hundar. Hundtorrfodret med utsökt fjäderfä och glutenfritt ris är särskilt lättsmält och därför mycket lämpligt för hundar med känslig matsmältning. Naturligtvis produceras Premium-torrfodret i vårt familjeföretag i Tyskland under mycket strikta kvalitetskontroller. Värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror avrundar det högvärdiga torrfodret för hundar. Tillverkad utan användning av genteknik och utan tillsatt socker!

Älskar din hund omväxling? Prova även våra andra NaturCroq-produkter: Balance, vårt torrfoder med ett förfinat recept med keso, spenat och rödbeta eller Rind & Reis med välsmakande nötkött, glutenfritt ris och nyttigt fullkorn. Som torrfoder för stora hundraser är NaturCroq XXL idealiskt med extra stora kroketter och anpassat energiinnehåll. Vill du veta vilket torrfoder som är rätt för din hund? Happy Dogs experter ger dig råd kostnadsfritt och personligt. Vi ser fram emot dina frågor!

Mehr lesen