TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog NaturCroq Senior

Naturkost anpassad efter behoven hos äldre hundar
Balanserad proteinmångfald

Balanserad proteinmångfald

Anpassat innehåll av protein,</br> fosfor och natrium

Anpassat innehåll av protein,
fosfor och natrium

FRÄMST LOKALA INGREDIENSER

FRÄMST LOKALA INGREDIENSER

Stödjer immunsystemet

Stödjer immunsystemet

NaturCroq Senior

Naturkost idealiskt anpassad efter behoven hos äldre hundar

Är även din hund redan en pigg pensionär? För att du ska kunna dela många fler vackra upplevelser med din äldre hund är det viktigt att från en viss ålder ställa om till ett speciellt hundfoder för äldre hundar. Från när en hund anses vara äldre skiljer sig åt individuellt, men större hundraser åldras snabbare än mindre. Med stigande ålder förändras hundens ämnesomsättning och organens effektivitet minskar. Ett bra torrfoder för äldre hundar tar hänsyn till dessa förändringar och anpassas därefter.

Därför valde vi när vi utvecklade Happy Dog NaturCroq Senior särskilt högkvalitativa och lättsmälta ingredienser för att skona tarmarna och se till att proteinhalten är måttlig. Dessutom är detta recept med främst regionala ingredienser, såsom fjäderfä och fullkornsspannmål, natrium- och fosforreducerat och är därför skonsamt mot de inre organen. Värdefulla lokala örter avrundar det goda receptet. Torrfodret ger din äldre hund alla viktiga näringsämnen den behöver för vitalitet och livsglädje i livets tredje fas.

Mehr lesen

Happy Dog NaturCroq Senior

Gynnsamt hundfoder för hundar i sin bästa ålder

Är din hund också redan en pigg pensionär? För att du ska kunna dela många fler vackra upplevelser med din äldre hund är det viktigt att från en viss ålder ställa om till ett speciellt hundfoder för äldre hundar. Med stigande ålder förändras hundens ämnesomsättning. Tarmens prestanda minskar. Bra torrfoder för äldre hundar tar hänsyn till dessa förändringar. Happy Dog torrfoder för äldre hundar är särskilt tarmvänligt och optimalt anpassat till det lägre näringsbehovet hos gamla hundar. Vårt torrfoder NaturCroq Senior innehåller särskilt lättsmälta råvaror och ett högre innehåll av vissa kostfibrer. Torrfodret ger din äldre hund alla viktiga vitaminer den behöver. Letar du efter ett hundfoder som är särskilt hälsosamt för leder och muskler? Prova också Supreme Fit & Vital Senior med nyzeeländsk mussla. För äldre hund av små raser upp till tio kg rekommenderar vi Supreme Fit & Vital Mini Senior, som är specialanpassat för behoven hos små hundraser. Våra experter på Happy Dog servicecenter svarar gärna på fler frågor om hur du matar din äldre hund på rätt sätt.

Mehr lesen