TOP
Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Happy Dog Sensible Karibik

Spannmålsfritt med havsfisk för kostkänsliga finsmakare
Monoprotein

Monoprotein

Spannmålsfritt recept

Spannmålsfritt recept

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR </br>VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

REKOMMENDERAS AV VETERINÄR
VID FODERÖVERKÄNSLIGHET

För känsliga hundar

För känsliga hundar

Sensible Karibik

Spannmålsfritt helfoder med havsfisk för kostkänslig gourmeter

Vill du skämma foder din fyrbent vän med något alldeles speciellt? Eller har du en näringskänslig hund hemma som tenderar att ha hud- och pälsproblem? Lättsmält havsfisk som den enda källan till animaliskt protein och glutenfri potatis gör Happy Dog Karibik till en smakupplevelse även för näringskänsliga fyrbenta vänner. Potatis innehåller inte gluten och rekommenderas därför för djur med spannmålsintoleranser. Som en sällsynt och exklusiv proteinkälla kännetecknas havsfisken av optimal tolerans och är dessutom rik på värdefulla omega-3- och omega-6-fettsyror – viktiga för en frisk hud och en glänsande päls. Detta gör Supreme Sensible Karibik ett balanserat och idealiskt torrfoder för hundar med allergier och foderintoleranser.

Det exceptionellt välsmakande Super-Premium-helfodret Happy Dog Karibik är dessutom perfekt för alla anspråksfulla, vuxna finsmakare från 11 kg, som letar efter en särskild smak eller är väldigt kräsna.

Mehr lesen

Happy Dog Supreme Sensible Karibik

Bra hundmat utan spannmål, glutenfritt och med utvalda proteiner

Skäm bort din fyrbenta vän fyrbenta vän med vårt Premium-hundfoder Happy Dog Supreme Sensible Karibik. Som glutenfritt och spannmålsfritt hundfoder med utvalda proteiner är detta hundtorrfoder idealiskt för gourmeter och känsliga hundar. Välsmakande havsfisk och lättsmält potatis gör Supreme Sensible Karibik till ett balanserat och bra torrfoder för hundar med allergier och foderintoleranser.

Älskar din fyrbenta vän variation? Prova även våra andra Supreme Sensible-produkter: Ireland med lax & kanin, vårt glutenfria och spannmålsfria torrfoder Africa med exotisk struts, det mediterrana Toscana med anka och lax och Neuseeland med lamm och nyzeeländsk mussla för friska leder. För små hundraser erbjuder vi även Africa, Ireland och Neuseeland som ”Mini” med anpassat näringsinnehåll och en liten krokett. Så att du ska veta exakt vilket torrfoder som är rätt för din hund och hur mycket den behöver erbjuder Happy Dog dig även gratis och personlig foderrådgivning. 

Mehr lesen