Bästa hundfodermärket i Tyskland

Happy Dogs varumärkesvärld

Skäm bort din fyrbenta vän med vårt Premium-hundfoder!

All you feed is love

För att endast en frisk hund är en lycklig hund!

Bra hundfoder måste trots allt kunna mycket mer än att bara göra hunden mätt. I mer än 50 år har kärleken till husdjur varit vår största drivkraft i sökandet efter det perfekta receptet för vårt naturliga och hälsosamma Premium-hundfoder. Vi har förbundit oss till följande värderingar:

Hund

Kärleken till husdjur

Vi vill göra det möjligt för varje hund att leva ett långt, hälsosamt och lyckligt liv. Det är våra fyrbenta kunders speciella behov som är särskilt viktiga för oss. I mer än 50 år har vi passionerat utvecklat perfekta recept som är optimalt anpassade till våra fyrbenta vänners nuvarande livsvillkor. Anpassat till varje fas i livet och alla behov producerar vi vårt Premium-hundfodermärke Happy Dog med mycket kärlek och passion.

Kvinna med hund i soffan
Blad

Kärleken till naturen

Vi använder endast naturliga ingredienser för vårt högkvalitativa hundfoder. Upp till 80 % kommer från regionen runt Augsburg. Vi använder inga konstgjorda färg-, arom- och konserveringsämnen. Dessutom ser vi till att vårt GMO-fria hundfoder inte tillverkas på bekostnad av miljön och djurens välbefinnande. Vår medvetenhet om naturen påverkar våra dagliga handlingar och har en bestående inverkan på Happy Dogs produkter – i harmoni med människor och natur.

Hjärtformad potatis
Kvalitetsstämpel

Kärleken till naturen

Naturliga råvaror av högsta kvalitet är den bästa utgångspunkten för produkter av märket Happy Dog. Noggrann och skonsam bearbetning i Thermostufenmix® bevarar alla vitaminer och näringsämnen och på så sätt skapas vårt artanpassade och balanserade hundfoder. De välsmakande och väl tolererade fodren inspirerar många husdjur och deras ägare. Vi använder inga tillsatser som socker, färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Det kan du lita på.

Ingredienser i hundfoder
50 år tradition

Kärleken till traditionen

Vårt familjeföretag har nu producerat livsmedel av högsta kvalitet sedan 1765. Vårt förstklassiga hundfoder tillverkat av högkvalitativa och naturliga ingredienser har producerats i bayerska Wehringen i över 50 år. Varumärket Happy Dog står för en artanpassad och hälsosam kost för din fyrbenta vän och är utformad för bästa acceptans, maximal smältbarhet och tolerans.

Familjen Mueller två hundar


Näringskoncept

Vi tar naturen som förebild för tillverkningen av vårt Premium-hundfoder

Läs mer

Tillverkningsmetod

Vårt hundfoder är framställt med det perfekta receptet i Thermostufenmix®

Läs mer

Varumärkets historia

50 år från pionjären inom helfoder för hundar till det bästa hundfodret i Tyskland.

Läs mer

Engagemang och ansvar

För oss innebär socialt ansvar också att tänka på andra och handla insiktsfullt

Läs mer


Fördjupa dig i vår produktvärld

Happy Dog har rätt kost för alla behov. Lär känna vårt utbud av särskilt balanserat hundfoder. Det är lättsmält och rikt på högkvalitativa animaliska proteiner.

Upptäck produkter