Premium Dog Food Made in Germany

Happy Dogs produktvärld

Happy Dogs foder står för hälsosam hundkost av bästa kvalitet ”Made in Germany”. Vårt premium-hundfoder är särskilt balanserat, lättsmält och rikt på högkvalitativa animaliska proteiner. Tack vare vårt naturliga näringskoncept innehåller inga fodersorter några konstgjorda färgämnen, smakämnen, konserveringsmedel eller tillsatt socker. Den skonsamma tillredningen av naturliga och högkvalitativa råvaror säkerställer en 100 % balanserad och högkvalitativ kost för din hund.

Filterprodukter
 Visa artikel

Premium-hundfoder för din fyrbenta vän

Oavsett om du väljer torrfoder eller våtfoder för hundar ger båda fodertyperna din hund alla viktiga näringsämnen som den behöver. Det är ofta hundens personliga preferenser som avgör om ett torrfoder eller våtfoder hamnar i skålen. Ytterst är fodrets kvalitet avgörande.

Men exakt vad är premium-hundfoder?

Med premium-hundfoder menar vi högkvalitativt hundfoder som är tillagat endast med de bästa ingredienserna i en skonsam tillverkningsprocess. Endast naturliga ingredienser används, helst från närodling. En annan egenskap hos högkvalitativ kost är en hög andel kött. Både valet av våra högkvalitativa råvaror och den skonsamma tillredningen utförs i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna. Vårt krav på högsta kvalitet lönar sig, eftersom våra kunder har gjort Happy Dog till det bästa hundfodermärket i Tyskland.

Torrfoder - Hund

Fördelen med torrfoder för din hund är att det intensiva tuggandet av torrfoderkroketterna rengör tänderna. Dessutom blir torrfoder inte lika snabbt dåligt som våtfoder. Din hund bör dock alltid förses med färskt vatten när den utfodras med torrfoder, eftersom en mycket liten mängd fukt intas med torrfodret. Premium-torrfoder är mycket energirikt. Därför bör du observera den rekommenderade utfodringsmängden.

Premium våtfoder

Som namnet antyder innehåller våtfoder för hundar mycket mer fukt än torrfoder. Även när du utfodrar våtfoder bör din hund alltid förses med en vattenskål. Särskilt för hundar som tenderar att dricka för lite kan det vara en fördel att utfodra med våtfoder, eftersom hunden behöver dricka mindre på grund av den höga fukthalten i våtfodret. Om du utfodrar din hund med en kombination av torrfoder och våtfoder använder du dig av en blandad utfodring. Till exempel får då din hund torrfoder på morgonen och våtfoder på kvällen. Vid blandad utfodring kan fördelarna med båda utfodringsmetoderna kombineras. Oavsett om det är våtfoder, torrfoder eller blandfoder – alla dessa typer av utfodring passar i princip alla vuxna hundar från små till stora raser. Om din hund har speciella krav på sin kost, till exempel för att den har känslig matsmältning, lider av allergier eller har en livsmedelsintolerans, så är diet- och specialfoder mer lämpade för den.

Spannmålsfritt hundfoder med grönsaker

Premium-hundfoder för valpar, vuxna eller seniora hundar innehåller kött som den viktigaste ingrediensen i vårt näringskoncept, till exempel från kyckling, anka, fisk, nöt eller lamm. Beroende på typ innehåller Happy Dog-hundfoder även potatis eller ris som källa till kolhydrater och grönsaker. De välsmakande hundfoderrecepten är förfinade med välgörande örter. Våra Happy Dog-våtfoderburkar, som innehåller värdefullt kött eller fisk från bara en djurart, är idealiska just för känsliga hundar, som tål spannmålsfritt foder bättre. Happy Dog-våtfodret består av 100 % animaliskt protein och produceras utan spannmål, soja och tillsatt socker.