Premium Dog Food Made in Germany

Människor och pionjäranda

“Vi står för en hälsosam och varierad kost och tar ansvar för människor, djur och miljö.”

Familjen Müller

Det kan du lita på när det gäller Happy Dog

Familjen Müller har tillverkat högkvalitativt djurfoder i Wehringen i Bayern i tre generationer. Eftersom vi älskar hundar och vill uppnå en optimal kost för dem har vi utvecklat unika recept för din hunds hälsa och vitalitet.

Det speciella med dem: den noggrant sammansatta mångfalden av naturliga ingredienser. Vi föredrar råvaror från lokala bönder och står därmed personligen för ett säkert ursprung för våra ingredienser. I våra produkter används endast högkvalitativa proteiner som kombineras med de värdefulla egenskaperna hos örter. Happy Dog erbjuder exakt det foder som din hund behöver. För alla storlekar, för alla behov, för alla åldrar – från valp till senior.

Vår vision

“Vi vill göra det möjligt för varje husdjur att leva ett långt, hälsosamt och lyckligt liv.”

Georg Müller, verkställande direktör

Vår pionjäranda ...

... gör oss till hemvist för hälsosamt djurfoder

Som familjeföretag har vi betraktat oss som pionjärer och hemvist för hälsosam kost i över 250 år. Genom innovativa utvecklingar som vår medicinska hund- och hundfoderserie VET, som erbjöd det första näringsterapeutiska heltäckande sortimentet, eller vårt Premium-torrfoder, som tack vare det unika Natural Life Concept® ansågs vara det fullvärdiga hundfodret, ser vi oss själva som pionjärer. Som pionjär inom etiska standarder fokuserar vi idag även på utvecklingen av alternativa näringsprodukter. Vi tillverkar djurfoder av de bästa naturliga råvarorna med största omsorg och ansvar och ser oss själva som ”pionjärer inom hälsosamt djurfoder”.

Lucia Rettenbeck

”Som pionjär inom hälsosamt djurfoder är mitt mål att utveckla innovativa och näringsmässigt balanserade recept. För att hålla jämna steg med de senaste vetenskapliga rönen satsar vi allt på kontinuerlig vidare- och nyutveckling av vårt sortiment.”

Veterinär inom produktutveckling
Andrea Göbel

”Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder har vi tagit med våra egna hundar till jobbet i många år. På så sätt kan vi som pionjärer visa vägen för andra arbetsgivare och visa fördelarna med att samarbeta med människans bästa vän.”

Veterinär i tjänst
Thomas Blöchinger

”Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder producerar vi vårt djurfoder på ett ansvarsfullt sätt i harmoni med moder natur. Det innebär att vi går tillbaka till ursprunget och bland annat använder insekter som proteinbärare i vårt djurfoder.”

Veterinär i tjänst
Thorsten Stoyke

”Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder är det viktigt för oss att möta våra kunder på ögonhöjd. För att leva upp till detta krav lyssnar och tittar vi noga på vad våra djurägare vill ha och vad de behöver.”

Chef för marknadsföring och service
Nikola Prather

”Som pionjär inom hälsosamt djurfoder vill jag bidra till att göra förpackningsvärlden inte bara vackrare, utan också mer hållbar. På Happy Dog tittar vi inte bara på utsidan, utan också mycket noggrant på innehållet och transparensen i förpackningsbudskapen.”

Kommunikationsdesigner
Andreas Müller

”Som pionjär inom hälsosamt djurfoder har jag ett ansvar för att öka hållbarheten i hela företaget. Som en del av det hållbarhetsinitiativ som grundades 2020 kampanjade jag för miljöskyddsåtgärder och hållbara projekt.”

Projektledare för hållbarhet
Vanessa Grimm

”Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder hjälper vi veterinärer och veterinärassistenter i kundtjänsten dig gärna att hitta det mest lämpliga och artanpassade fodret för din hund.”

Veterinärassistent
Michael Hedde

”Som pionjärer inom hälsosamt djurfoder har vi med stor pionjäranda utvecklat moderna kostprodukter för hundars och katters välbefinnande i över 50 år.”

Redovisningsekonom
Wolfgang Hein

"Som pionjär inom hälsosamt djurfoder säkerställer vi den enastående kvaliteten på vårt innovativa djurfoder med de senaste analysmetoderna.”

Kvalitetssäkrare