Premium Dog Food Made in Germany

Happy Dog flingor

Skäm bort din hund med våra goda flingor. Högkvalitativa ingredienser som nyttiga grönsaker och fina örter kombineras här i en exklusiv sammansättning. Du kan inte bara utfodra din hund med våra flingor som komplettfoder - de är även perfekta som valpgröt från och med 4:e veckan. De innehåller allt din fyrbenta vän behöver. Mycket smältbara och med värdefulla animaliska proteiner är de också idealiska för känsliga hundar. Vår Flocken Mixer ger variation i hundmatskålen. Tillsammans med färskt kött är det balanserade receptet av grönsaker, örter, spannmål, vitaminer och mineraler idealiskt för BARF-menyer, hemlagat foder eller som tilläggsflingor.

Filterprodukter
 Visa artikel
Happy Dog
NaturCroq - Flocken Mixer
Vegetarisk spannmåls-grönsaks-flingblandning för att blanda med kött
Happy Dog
NaturCroq - Flocken Vollkost
Helfoder för särskilt känsliga hundar. Spröda flingor med hög smältbarhet plus värdefullt animaliskt protein. Även lämpligt som valpvälling från 4 veckors  ålder.

Våra flingor – det perfekta tillskottet till våtfodret pur

Vilket våtfoder är rätt för din hund? Att blanda olika proteinkällor kan vara problematiskt för känsliga hundar som tenderar till allergier och livsmedelsintoleranser. För dessa individer är det bättre om våtfodret bara innehåller en enda proteinkälla som de helst inte känner till från tidigare utfodring.

Det högkvalitativa våtfodret från Happy Dog består därför av värdefulla animaliska proteiner (kött, fisk och slaktbiprodukter) från en enda djurart. Du kan välja mellan sorterna Italy, Sweden, Neuseeland, Texas, Germany, France, Africa, Sardinia, Norway och Australia. De innehåller vare sig socker, spannmål eller soja. Istället använder vi 100 % finaste animaliskt protein. Fleisch pur-våtfoder från Happy Dog kan användas som helfoder, som ett BARF-alternativ eller för att blandas med Happy Dog Flake Mixer, beroende på vilken utfodringsmetod som passar dig bäst.