Premium Dog Food Made in Germany

Socialt engagemang

Happy Dog tar i ett stort antal initiativ och projekt ansvar för människa & djur

Utbildning för barn i Afrika

Eftersom utbyggnaden av grundskolan i Rutana/Burundi kunde slutföras med stöd av Happy Dog får vi redan nu stödja nästa projekt: ”Utbildning för en bättre framtid i Afrika”. Fattigdom och våld gör att omkring 124 miljoner barn och unga i Afrika inte kan gå i skolan.

Tillsammans med SOS Barnbyar vill vi motverka detta. I samarbete med utbildningsmyndigheter, skolor och samhällsorganisationer ska barnen ges fri tillgång till utbildning av hög kvalitet. Endast med en bra skolutbildning står vägen till yrkeslivet öppen för dem. Med köpet av Happy Dog Sensible Africa och Mini Africa stödjer du finansieringen av en rad projekt:

  • Löpande kostnader för skol- och yrkesutbildning
  • Införskaffandet av skolmaterial
  • Betalning av pedagogisk personal och mycket mer

Målen med programmet är:

  • Att öka säkerheten för nyfödda i hushåll med hundar.
  • Att minska oro och osäkerhet hos blivande eller nyblivna föräldrar genom utbildning.
  • Minska antalet hundar som omplaceras på grund av tillökning i familjen.
  • Att stödja familjer i att kunna leva en harmonisk vardag med bebis och hund.

Vad gör ”Dogs & Storks” och dess uppföljare ”Dogs & Babies” unika?

Allt innehåll är baserat på vetenskaplig analys, beteendevetenskap och modern djurträning och utförs framgångsrikt med över 200 föreläsare i Amerika, Australien, Asien och Europa. I Tyskland, Österrike och Schweiz koordineras de två programmen av Mag.Bina Lunzer, cert.CBST koordiniert.

Verband für das Deutsche Hundewesen

Officiell partner till VDH (föreningen för tysk hunduppfödning och hundsport)

Verband für das Deutsche Hundewesen (VDH) (Föreningen för det tyska hundväsendet) är den ledande intresseorganisationen för alla hundägare i Tyskland – den är den ledande instansen för allt som har med livet med hundar, hundsporter och hunduppfödning att göra. Vi på Happy Dog har ett nära samarbete med VDH och med vårt engagemang stödjer vi regelbundet kampanjer och evenemang som anordnas av föreningen. Varje år i början av juni är det hundens dag i Tyskland. Det firas ordentligt med hundratals evenemang som anordnas av hundklubbar, veterinärinstitutioner och många andra organisationer. Happy Dog stödjer som officiell partner till VDH varje år arrangörer i sina kampanjer med ett stort antal foderprover som kan fördelas till alla deltagare.