Happy Dogs produktvärld

Happy Dogs foder står för hälsosam hundkost av bästa kvalitet ”Made in Germany”. Vårt premium-hundfoder är särskilt balanserat, lättsmält och rikt på högkvalitativa animaliska proteiner. Tack vare vårt naturliga näringskoncept innehåller inga fodersorter några konstgjorda färgämnen, smakämnen, konserveringsmedel eller tillsatt socker. Den skonsamma tillredningen av naturliga och högkvalitativa råvaror säkerställer en 100 % balanserad och högkvalitativ kost för din hund.

Happy Dog hundfoderförpackningar för torrfoder, våtfoder och snacks
Stäng filter
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
8 von 10
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Happy Dog Sensible Andalucía
Happy Dog Sensible Andalucía Sensible Andalucía
Glutenfritt med mjukt iberiskt fläskkött och medelhavsgrönsaker
Happy Dog Sensible Lombardia
Happy Dog Sensible Lombardia Sensible Lombardia
Glutenfritt med anka, Riso Italiano och medelhavsörter
Happy Dog Sensible Greece
Happy Dog Sensible Greece Sensible Greece
Glutenfri komposition med lamm, räkor & bläckfisk
Happy Dog Meat Snack Grassland
Happy Dog Meat Snack Grassland Meat Snack Grassland
Skonsamt torkat lammkött från Tyskland som belöning
Happy Dog Meat Snack North Sea
Happy Dog Meat Snack North Sea Meat Snack North Sea
Som belöning: Ankkött från Tyskland, skonsamt torkat
Happy Dog Meat Snack Black Forest
Happy Dog Meat Snack Black Forest Meat Snack Black Forest
Skonsamt torkat hästkött från Tyskland som belöning
Happy Dog Meat Snack Bavaria
Happy Dog Meat Snack Bavaria Meat Snack Bavaria
Saftigt nötkött från Tyskland, skonsamt torkat som belöning
Happy Dog Pre-Start
Happy Dog Pre-Start Pre-Start
Optimal prestationsberedskap och förbättrad vattenabsorption
Happy Dog Sensible Toscana
Happy Dog Sensible Toscana Sensible Toscana
Glutenfritt med mager havsfisk och anka för kastrerade hundar
Happy Dog Sensible Karibik
Happy Dog Sensible Karibik Sensible Karibik
Spannmålsfritt med havsfisk för kostkänsliga finsmakare
Happy Dog Sensible France
Happy Dog Sensible France Sensible France
Spannmålsfritt med anka för kostkänsliga finsmakare
Happy Dog Sensible Ireland
Happy Dog Sensible Ireland Sensible Ireland
Helfoder för vuxna, normalt aktiva hundar från 11 kg
8 von 10

Premium-hundfoder för din fyrbenta vän

Oavsett om du väljer torrfoder eller våtfoder för hundar ger båda fodertyperna din hund alla viktiga näringsämnen som den behöver. Det är ofta hundens personliga preferenser som avgör om ett torrfoder eller våtfoder hamnar i skålen. Ytterst är fodrets kvalitet avgörande.

Men exakt vad är premium-hundfoder?

Med premium-hundfoder menar vi högkvalitativt hundfoder som är tillagat endast med de bästa ingredienserna i en skonsam tillverkningsprocess. Endast naturliga ingredienser används, helst från närodling. En annan egenskap hos högkvalitativ kost är en hög andel kött. Både valet av våra högkvalitativa råvaror och den skonsamma tillredningen utförs i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna. Vårt krav på högsta kvalitet lönar sig, eftersom våra kunder har gjort Happy Dog till det bästa hundfodermärket i Tyskland.

Torrfoder - Hund

Fördelen med torrfoder för din hund är att det intensiva tuggandet av torrfoderkroketterna rengör tänderna. Dessutom blir torrfoder inte lika snabbt dåligt som våtfoder. Din hund bör dock alltid förses med färskt vatten när den utfodras med torrfoder, eftersom en mycket liten mängd fukt intas med torrfodret. Premium-torrfoder är mycket energirikt. Därför bör du observera den rekommenderade utfodringsmängden.

Premium våtfoder

Som namnet antyder innehåller våtfoder för hundar mycket mer fukt än torrfoder. Även när du utfodrar våtfoder bör din hund alltid förses med en vattenskål. Särskilt för hundar som tenderar att dricka för lite kan det vara en fördel att utfodra med våtfoder, eftersom hunden behöver dricka mindre på grund av den höga fukthalten i våtfodret.

Om du utfodrar din hund med en kombination av torrfoder och våtfoder använder du dig av en blandad utfodring. Till exempel får då din hund torrfoder på morgonen och våtfoder på kvällen. Vid blandad utfodring kan fördelarna med båda utfodringsmetoderna kombineras. 
Oavsett om det är våtfoder, torrfoder eller blandfoder – alla dessa typer av utfodring passar i princip alla vuxna hundar från små till stora raser. Om din hund har speciella krav på sin kost, till exempel för att den har känslig matsmältning, lider av allergier eller har en livsmedelsintolerans, så är diet- och specialfoder mer lämpade för den.

Spannmålsfritt hundfoder med grönsaker

Premium-hundfoder för valpar, vuxna eller seniora hundar innehåller kött som den viktigaste ingrediensen i vårt näringskoncept, till exempel från kyckling, anka, fisk, nöt eller lamm. Beroende på typ innehåller Happy Dog-hundfoder även potatis eller ris som källa till kolhydrater och grönsaker. De välsmakande hundfoderrecepten är förfinade med välgörande örter.
Våra Happy Dog-våtfoderburkar, som innehåller värdefullt kött eller fisk från bara en djurart, är idealiska just för känsliga hundar, som tål spannmålsfritt foder bättre. Happy Dog-våtfodret består av 100 % animaliskt protein och produceras utan spannmål, soja och tillsatt socker.

Mehr lesen